søndag, juni 16, 2024

Øgaard A/S overtager Nørager El ApS 

NØRAGER: Jesper Sørensen, indehaver af Nørager El ApS har valgt at overdrage sin el-installations virksomhed til Øgaard A/S.

Igennem de deneste knap 15 år har Jesper Sørensen opbygget Nørager El ApS til at være en kompetent samarbejdspartner for sine mange kunder indenfor landbrug, industri og privatsektoren.

Jesper Sørensen har sideløbende med el-installationsdelen opbygget en anden forretning vedrørende måling af støj, strøm og jordfejl i stald og industrianlæg. Det er denne del af forretningen som Jesper Sørensen nu ønsker at hellige sig.

Nørager El er oprindeligt grundlagt i 1918, og har gennem årene været overdraget af flere omgange, og denne gang er det så Øgaard A/S som overtager forretningen, og skal fortsætte den udvikling som Nørager El på bedste vis har gennemgået igennem de sidste over 100 år.

Direktør i Øgaard A/S, Mads Øgaard, ser meget frem til overtagelsen:

– Det er vigtigt for os at overtage en sund virksomhed med de værdier, som vi selv efterstræber. Vi udvikler os sammen med kunder og medarbejdere, og Nørager El ApS historie og udvikling viser os, at vi kan udvikle endnu mere sammen. 

– Udover mange års erfaring med el-installationer har Øgaard også kompetencer indenfor VVS, køl og alarm. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde vores andre kompetencer til Nørager El ApS’s eksisterende kunder. Vi oplever stor tilfredshed hos vores kunder med de synergier, som ligger i, kun at skulle henvende sig til én leverandør, når det kommer til tekniske løsninger. 

Som kunde hos Nørager El ApS vil der kun komme små forandringer i dagligdagen, idet medarbejdere naturligvis flytter med over til Øgaard A/S. Jesper Sørensen vil også være at finde på sidelinjen, så hans ekspertise og viden stadig er tilgængelig. 

Jesper Sørensen er glad for at det netop blev Øgaard A/S, som skal videreføre de stolte traditioner med forretningen. Øgaard kommer med erfaring fra landbrug, industri og private og så kan de derudover tilbyde vore eksisterende kunder nogle andre tekniske kompetencer.

/ LO

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler