torsdag, maj 2, 2024

Konservative valgte ny borgmesterkandidat i Rebild

REBILD: Forrige mandag var et stort antal medlemmer af Det Konservative Folkeparti i Rebild samlet til årets generalforsamling på Rebildhus, hvor aftenens højdepunkt var valget af borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg. Det skete efter, at gruppeformand, Lene Aalestrup, sidste år meddelte, at hun ikke genopstiller til næste valg. 

Nicolai Niemann, 51 år, far til to og bosat i Bælum igennem 46 år, blev valgt til at stå i spidsen for Konservative Rebild ved det kommende kommunalvalg i 2025. Han har siden seneste valg siddet i økonomiudvalget samt og ældre-, pleje- og omsorgsudvalget. Professionelt har han 25 års erfaring fra lederstillinger i detailbranchen og arbejder i øjeblikket som souschef i et supermarked. Udover sit politiske engagement er Nicolai Niemann aktiv i det lokale foreningsliv i Bælum og bruger tid som medlem af Spar Nords bankråd.

Nicolai Niemanns ønsker et bredt samarbejde i byrådet og vil fokusere på at føre en økonomisk ansvarlig politik, så der bliver mulighed for at udvikle Rebild Kommune. Hans fokus er at fortsætte den konservative linje med stærkt fokus på familier, foreninger, fritids- og erhvervsliv i Rebild Kommune, siger Lasse Brunø, formand for den konservative vælgerforening.

Generalforsamlingen bød udover valget af borgmesterkandidat også på politisk beretning fra byrådsgruppen og genvalg til hele bestyrelsen med formand Lasse Brunø og næstformand Kim Dalsgaard Christensen i spidsen. / JS

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler