lørdag, juli 13, 2024

Mejlby/Haverslev KFUM kåret som Årets Forening i DanskHåndbold Nord

I konkurrence med Vestbjerg IF og SMIFF09, som er en afdeling af Randers’ største håndboldklub, blev det Mejlby/Haverslev KFUM, der for nylig løb med titlen ”Årets Forening 2023/2024 i DanskHåndbold Nord”.

Titlen blev udråbt og tildelt på repræsentantskabsmødet i Dansk Håndbold Forbunds nordlige kreds, og blev motiveret og overrakt af Mogens Bay, næstformand i DanskHåndbold Nord:

– Fra at stå over for udfordringer med manglende spillere ved sæsonstart til en eksplosiv vækst i medlemstallet på næsten 50 %, har Mejlby/Haverslev KFUM vist vejen for engagement, succes og positiv forandring i håndboldverdenen. Med dedikation til at udvikle både spillere og klubmiljø har de sat nye standarder for fællesskabet.

De øvrige priser, som blev uddelt på repræsentantskabsmødet, var følgende:Årets Frivillige: Monica Nord fra Nibe HK 
Årets Dommer: Cornelius Stenderup 
DanskHåndbolds Sølvnål: Tildelt til Carsten Bjørnager fra Ålbæk HK 

Fra Mejlby/Haverslev KFUM lyder det efter udnævnelsen sådan:
– Vi er bare så stolte af at være udvalgt som Årets Forening i DanskHåndbold Nord.

Prisen er ikke mindst en anerkendelse af alle vores dygtige og dedikerede frivillige trænere og ledere og vores engagerede medlemmer, som hver dag gør en kæmpe indsats for fællesskabet og udviklingen i vores klub – både på og uden for banen. / JS

Blandt de nominerede til titlen som Årets Forening i DanskHåndbold Nord blev Ravnkilde/Haverslev KFUM valgt. Til venstre er det her klubbens tidligere formand Margrethe Harel Thomassen og den nuværende formand, Troels Uldal Krejberg, der har modtaget prisen – til venstre Mogens Bay, næstformand i DanskHåndbold Nord.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler