søndag, juni 16, 2024

Bankospil – ”så det runger”

Igen i år, som de mange foregående år, er der banko næste uges onsdag aften til Nørager Byfest. 

NØRAGER: Sidste år var der fyldt i teltet, og i år har vi sørget for endnu mere plads til de mange glade banko-spillere, som vi er så heldige at have besøg af år efter år. Det er en fantastisk aften med kaffe sponseret af Peter Larsen Kaffe, og kagen er sponseret af vores gode lokale bageri, Nørager Bageri ved Helle & Peter Rask, fortæller Michelle Kirkegaard fra Nørager Byfestens styregruppe.

Igen i år har de lokale sponsorer gået til den med gevinster til banko og amerikansk lotteri, og præmierne, når igen i år op over 40.000 kr.! Traditionen tro, er der også i 2024 bankospil om flotte gaver, som f.eks. hovedpræmierne fra Dalí og en fryser fra ElCold, og i år er der et ekstra spil om en støvsuger til en værdi af 3000,- fra Vestergaard Hvidevarer, samt de mange andre flotte præmier fra både nær og fjern. 

Så kan du lide banko, gode præmier, kaffe, kage og hyggeligt samvær, så tøv ikke med at komme op på stadion til banko onsdag aften, supplerer Michelle Kirkegaard.

Tag naboen, veninden, eller andre der kunne tænke sig at få en skøn aften med masser af hyggeligt samvær og chancen for at få en eller flere af de flotte præmier med hjem, med en tur op på Stadion onsdag aften til Nørager Byfest.

Al overskud går til de lokale foreninger, så hjælp os med at støtte dem ved at støtte Nørager Byfest, slutter Michelle Kirkegaard.
/ JS

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler