lørdag, juli 20, 2024

Nørager festede for hele byen…

NØRAGER: Den forløbne weekend stod i byfestens og fugleskydningens tegn. Fra torsdag til lørdag var der dømt den helt store fest – men faktisk var der tirsdag tyvstart med fodbold, hvor Nørager / Rørbæk IF tabte et skridt i topstriden med nederlag til Als B., og onsdag blev der sagt BANKO i festteltet.

Torsdag brød de egentlige festligheder løs med seniorfrokost, hoppeborge, gade- og firmafodbold.

Efter salg af aftenens grill-menu og præmieoverrækkelse, blev årets borgere kåret – og som på billedet her, blev de nykårede Årets Borgere, Mette Alexandersen og Mikael Brink Knudsen, flankeret af de mange tidligere års udnævnte.

Fredag bød på dartturnering, fællesspisning, ungdomsdiskotek og livemusik i klubhset.

Lørdagens store finale blev indledt med rundstykker på stadion, markedsdag og faneindvielse. Nørager Brugsforening forestod overrækkelse af OK midler til det frivillige idrætsliv, og så blev årets jubilæums-fugleskydning indledt med optog gennem byen. Desværre måtte deltagerne og Kimbrergarden inklusive, finde sig i et særdeles vådt optog, hvor himlens sluser åbnede sig, men det satte ikke skår i glæden, og timer efter kunne Jesper Hansen kåres som ny fuglekonge.

Årets byfest i Nørager sluttede lørdag med endnu en fællesspisning og borgerbal. / JS

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler