lørdag, juli 20, 2024

Fernisering: Gæster udfordres på Kim Larsen sommerudstilling

Tirsdag eftermiddag den 2. juli i Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind er der fernisering på MaleCaféens sommerudstilling.

En fast tradition er, at MaleCaféen i Kig Ind afslutter sæsonen med en sommerudstilling. Og i år ingen undtagelse.

MaleCaféen er mest aktivt i vinterhalvåret fra august til midt maj. Udover at tegne og male det, man har lyst til, er der hvert år et fællestema, som i år er: ”Kim Larsen”. Disse billeder kan ses på sommerudstillingen. 

– Fælles for os alle er, at vi kender Kim Larsens sange, og det har givet anledning til meget sjov og fantasi til billederne, fortæller tovholdere for gruppen, Lissy og Per Carlsen, til Nørager Avis.

– De besøgende til udstillingen bliver sat på en spændende udfordring, med at gætte hvilken sang der relaterer til billedet. 

14 udstillere ser frem til at udstille deres værker
De meget  tegne- og maleinteresserede personer, som over vinteren/foråret har mødtes i MaleCaféen i Kig Ind i Nørager hver mandag aften, er:

Ella Marie Buskbjerg, Amalie Jensen, Helle Andersen, Lone Børgesen, Petrea Thisted, Margit Laursen, Lizzi Nielsen, Gitte Gandrup, Ulla Kjær, Helle Rask, Vibeke Bøgh Kristensen, Birgit Jensen, Bettina Viese og Lissy Edstoft Carlsen.

Alle er velkomne til fernisering, hvor Kig Ind er vært ved et lille glas, og udstillingen kan ses frem til den 26. august. /HF

FAKTA:
MaleCafèen i Kig Ind er et åbent tilbud, som betyder man kan deltage, når man har lyst på mandage. 

Lissy og Per Carlsen, er tovholdere.

Det er ikke et krav, at kunne tegne og male, men hvis man har lyst til at prøve, kan man bare komme og få hjælp til at komme i gang. Man skal selv have sit tegne/malegrej med. Staffelier er til låns i huset. 

Lissy Carlsen hjælper gerne i gang med at finde inspiration til tegne/male-teknikker osv. og til planlægning af inspirationsture. Per  Carlsen er behjælpelig med at lave simple indramninger til malerierne. 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler