lørdag, juli 20, 2024

Over 100 mennesker deltog i fejringen af sankthans ved Stationsdammen 

NØRAGER: Søndag den 23. juni åbnede teltdugen endnu engang til sankthans-fejring med fællesspisning ved Stationsdammen i Nørager, arrangeret af Nørager Borger- og Håndværkerforening. 70 personer havde tilmeldt sig denne hyggelige fællesspisning med mad fra Sortebakkehallernes Cafeteria, ved Jan ”Bambi” Myrup.

Aftenens taler var sognepræst Rikke Visby Wickberg, som blandt andet talte om traditioner, fællesskab og om, hvordan midsommer kan frembringe dejlige barndomsminder – og sluttede med en skål på at holde de onde ånder væk.

Herefter var det tid til selve bålet, hvor godt 30 yderligere personer tog del i arrangementet – og derudover kunne flere af friplejehjemmets beboere overvære bål og fællessang fra deres balkon, som vender ud mod det grønne område ved Stationsdammen.

Fællessangen ved bålet var akkompagneret af organist Anette Østergaard. Med hhv. formand André Jensen og næstformand Gert Rubæk som forsangere fik forsamlingen sunget ”Midsommervisen” og ”Danmark, nu blunder den lyse nat…”.

– Det er fantastisk at opleve den store opbakning der er til sankthans-fejringen ved Stationsdammen i Nørager – det er vi rigtig glade for – og er i den grad ”sveden på panden” værd,” fortæller bestyrelsen for Nørager Borger og Håndværkerforening til Nørager Avis, som retter en stor tak til alle dem, som har givet en hånd med ved denne midsommerfest. /HF

Beboerne fra friplejehjemmet fulgte med fra balkonen.
Jan ”Bambi” Myrup fra Sortebakkernes Cafeteria sørgede for en lækker buffet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler