mandag, april 15, 2024

Seniorbiografen fløjter den nye sæson i gang

Det sker med den vidunderlige film om det år, hvor Danmark vandt EM i fodbold

 

Skørping: Danmark havde alle odds imod sig, da vi stillede op til EM i fodbold i 1992.

Men vi vandt!

Instruktøren Kasper Barfod havde også alle odds imod sig, da han gik i gang med at lave en film om det fantastiske år. Men han vandt. Det er alle anmeldere enige om. ”Sommeren 92” fortjener at blive sensommerens helt store hit, skrev Berlingske Tidende. Ekstrabladet skrev bl.a.: ”Det er en film, der både er bevægende og opløftende”. Og Politiken skrev: Det er solid underholdning tanket op med en blanding af hjerteblod og sokkeøl”

På Facebook har filmen fået utrolig mange positive kommentarer.

Seniorbiografen viser filmen torsdag den 24. september.

 

Frokost før

filmen

 

Som noget nyt er der frokost før filmen. Den er inkluderet i billetprisen.

-Det bliver ikke en fem stjerners menu, men jeg tør godt garantere, at alle vil være mætte og veltilfredse, når de går ind i biografen og hepper på de danske spillere, siger Erling Junker Holst.

-Når vi har valgt at starte sæsonen med frokost, skyldes det, at vore dygtige kagekoner fra Aktive Kvinder har meldt fra. Aktive Kvinder er som bekendt blevet nedlagt. Vi må derfor denne gang sløjfe det sædvanlige kaffebord efter filmen, og så fik vi den ide, at lave frokost i stedet. Men jeg kan love, at kagebordet vender tilbage. Vi er i fuld gang med at finde nogle nye kagekoner.

 

Mange store

oplevelser

 

Der venter mange spændende oplevelser i Seniorbiografen i den nye sæson.

Torsdag den 1. oktober vises den nye danske film ”Krigen” med Pilou Asbæk i hovedrollen.

Torsdag den 8. oktober er der Bedsteforældredag/Familiedag, hvor man viser den nye ”Far til Fire”-film. Efter filmen er der pizza.

Torsdag den 15. oktober kan man komme tæt på en af de helt store filmstjerner, nemlig Ingrid Bergman. Det sker i dokumentarfilmen ”Jeg er Ingrid”.

Torsdag den 29. oktober vises den meget bevægende franske film ”Maries historie”.

Torsdag den 12. november har Seniorbiografen Danmarkspremiere på ”Nøgle Hus Spejl” med Ghita Nørby i hovedrollen.

Kinorevuens direktør Flemming Jensen har haft lejlighed til at se filmen og betegner den som fremragende.

-Vi tror, det bliver en film, som trækker rigtig mange i Seniorbiografen. Vi har derfor allerede lavet en ekstra forestilling om formiddagen, og som sædvanlig er der først morgenbuffet.

Torsdag den 26. november kan man se Robert de Niro i ”Praktikanten”.

Onsdag den 9. og torsdag den 10. december bliver der julehygge i Seniorbiografen med musik, sang  og underholdning. Samt naturligvis et kaffebord med julekager.

-Det eneste, vi mangler, er at vælge filmen. Vi går efter, at den skal være sjov og underholdende. Vi skal være med til at skabe den rette julestemning, siger Erling Junker Holst.

 

 

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler