søndag, juni 16, 2024

Kig Ind Nørager

Kunst- og Hobbymarked i Kig Ind i Nørager

Lørdag den 07. november er der Kunst- og Hobbymarked i Kig Ind. Der er efterhånden tradition for at afholde et sådant marked, og det er altid godt besøgt.
Der er en blanding af kunst og hobby, og de alsidige udstillerne kommer fra et stort område af landet, så derfor er det et godt marked, hvis man vil finde en gave til sig selv eller andre.
Der er også mulighed for at sidde og hygge sig med hjemmebag og kaffe, som kan købes hele dagen. Ved middagstid må du endelig smage Martins fantastiske hjemmelavede suppe.

Lokalhistorisk Forening for Nørager og Omegn deltager samme dag med fremvisning af deres lokalhistoriske samling. Her kan man blive klogere på lokalsamfundet og dets historie. Der er fremlagt mange spændende arkivalier i form af kort, billeder og dokumenter fra fortiden.

Ud over at vise lokalarkivet frem vil personalet benytte dagen til at komme i snak med lokale medborgere, der evt. kan have lyst til at gå ind i arbejdet med at indsamle, registrere og bevare vores lokale kulturarv. Der bliver en god lejlighed til at gøre nærområdet opmærksom på, at vi alle har mulighed for at bidrage til at bevare kulturminderne for eftertiden.

Annon- Det sker i november 2015

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler