søndag, maj 19, 2024

Velbesøgt snapseaften på Boldrup Museum

Nøjagtig 40 personer med skærpede smagsløg var mødt op, da der torsdag aften blev holdt snapseaften i novembermørket på Boldrup Museum.

Parkeringspladsen var godt fyldt op, men heldigvis var der flere, der havde arrangeret samkørsel eller på anden måde havde klaret transporten. Og det var helt sikkert en rigtig god ide, for indenfor var det en ret omfattende samling af kryddersnapse, som gæsterne skulle smage sig igennem. Til at lede gæsterne gennem de forskellige krydrede promiller havde arrangøren, Boldrup Museumsforening, allieret sig med Martha Øland og Alice Østergaard, der entusiastisk fortalte om nogle af deres egne erfaringer med krydderurter, trækketider, fortynding, lagring og hvad man ellers skal vide noget om, når man kaster sig ud i at lave sin egen kryddersnaps.
Efter foredraget og de mange smagsprøver kunne gæsterne nyde de forskellige snapse sammen med et udvalg af oste, som pensioneret mejeribestyrer Tage Christiansen, Nørager, omhyggeligt havde udvalgt på den nys overståede International Food Contest i Herning.

– Det er altid sjovt at få lov til at fortælle om sin hobby til andre interesserede. Man kan tydeligt mærke, at der i disse år er mange, der har lyst til at lave deres egne snapse og kunne få lov til at fortælle deres egen spændende historie; når man serverer sin egen kryddersnaps, bliver den jo altid serveret sammen med en lille fortælling om dens tilblivelse, fortæller Alice Østergaard, der også er hovedkvinde bag Boldrup Museums snapselaug, hvor alle interesserede kan dele deres interesse med ligesindede.
Boldrup Museum er åbent alle dage året rundt og er gratis at gæste.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler