lørdag, juli 20, 2024

Durupstenen fundet igen

Det var ved en ren tilfældighed at Carsten Palvig opdagede tyveriet. Om efteråret og i vinterperioden er den nemlig dækket til med en beskyttende kasse for at forhindre frostsprængninger. Carsten ville denne søndag lige kigge til den, og blev her meget forbavset da den ikke var på sin plads. Hans høje udbrud blev hørt af hans hustru der hurtig kom til. Sammen gennemkig de optagelserne fra overvågningskameraerne og her kunne de se den var blevet fjernet den 2. november.
Det var ved en ren tilfældighed at Carsten Palvig opdagede tyveriet. Om efteråret og i vinterperioden er den nemlig dækket til med en beskyttende kasse for at forhindre frostsprængninger. Carsten ville denne søndag lige kigge til den, og blev her meget forbavset da den ikke var på sin plads. Hans høje udbrud blev hørt af hans hustru der hurtig kom til. Sammen gennemkig de optagelserne fra overvågningskameraerne og her kunne de se den var blevet fjernet den 2. november.

Den forsvundne sten fra Nøragergaard er nu fundet.

Stenen der forsvandt d. 2. november er nu fundet. Konservatorer har på vegne af Kulturstyrelsen hentet stenen for at renovere og rengøre denne. Imidlertid har de glemt at give Carsten Palvig, indehaver af Nøragergaard, besked omkring dette. Og selv da Carsten, i mandags, ringede til Kulturstyrelsen for at informere dem om tyveriet vidste de på kontoret heller ikke noget om den planlage renovering.

Carsten blev idag, tirsdag, ringt op kl. 12.30 fra Kulturstyrelsen, der med røde ører måtte fortælle at det var dem der havde planlagt og udført “bortførelsen” dog med det i mente, at den vil blive returneret når konservatorene er færdige med den. Hvorfor han ikke var blevet informeret omkring dette var derendnu ingen svar på.

Carsten Palvig afventer nu et brev med den officielle forklaring på hvad der er gået galt i kommunikationen imellem Kulturstyrelsen og ham.

Læs hele artiklen om tyveriet her.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler