tirsdag, juni 25, 2024

Julen er skudt igang på Borremose Erhvervsefterskole

Hele 3 dage, har i den foregående uge, stået i julens tegn.
Eleverne på Borremose Erhvervsefterskole har fredag spredt julestemning overalt på skolen, der er blevet pyntet op, bagt julesmåkager, kogt bolsjer, lavet juledekorationer, klippet krammerhuse, kreeret nisser og lanterner i mange farver, opsat juletræ og mange andre julehyggelige ting.

I lørdags afholdte Borremose Erhvervsefterskole julebazar, hvor eleverne, i små hyggelige boder, solgte de ting, de havde lavet om fredagen. Julebazaren blev besøgt af både forældre, søskende og bedsteforældre til eleverne. Der var en fantastisk julestemning på skolen, og eleverne hyggede sig med deres familiemedlemmer over de varme æbleskiver, risalamande og gløgg.

Søndagen startede med en flot gudstjeneste som elever og lærere selv stod for planlægningen og udførelsen af. Derefter blev der serveret brunch, og så gik turen til Aalborg Storcenter, hvor den helt store juleshopping fandt sted. Det har været en super god opstart på den hyggelige og spændende julemåned, som eleverne på Borremose Erhvervsefterskole nu går i møde.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler