torsdag, maj 23, 2024

Intro dag på Sortebakkeskolen

Elever fra 6.  klasse på Haverslev-Ravnkilde Skole og Sortebakkeskolen har været til fælles introdag på Sortebakkeskolen, hvor de skulle blive klogere på, hvilke tilbud Sortebakkeskolen kan tilbyde dem, når de skal starte i 7. klasse næste skoleår.
Udover at have en dag, hvor de kunne være sammen med de andre elever, som de skal gå i skole sammen med, så skulle de ud og prøve de 3 forskellige linjefag, som de kan vælge imellem: “medie & kommunikation”, “Technology, Food & Science” samt “krop & sundhed”. Linjefagslærerne havde lavet nogle spændende workshops, hvor eleverne kunne prøve fagene i praksis, så de har god baggrund for at vælge det fag de synes aller bedst om. Der blev fløjet med papirsflyvere, bagt chokoladekage i microovn, taget portrætbilleder, analyseret musikvideo, reklamer og computerspil, lavet mini-raketter, spillet og leget sjove, fysiske lege i hallen og meget mere.

 

Senere om eftermiddagen var både forældre og elever tilbage på Sortebakkeskolen, hvor linjefagene og skolen igen blev præsenteret, og derudover var Rebild Ungdomskole til stede for at fortælle om deres tilbud til eleverne. Aftenen sluttede af med et oplæg fra SSP, hvor den lokale SSP repræsentant Kaj Sørensen samt lokalbetjent Kim Hoe fortalte om deres arbejde med og for de unge mennesker i lokalområdet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler