lørdag, juli 20, 2024

Julemanden er en populær mand i Nørager

Selv om Nørager er en lille by, og julemanden en travl herre, så nåede den populære mand i rødt tøj alligevel at besøge byen igen i år. Søndag blev han vanen tro vækket på tømmerhandlens loft, hvorefter det gik i hestevogn rundt i byen.
Rigtig mange børn og voksne gjorde julemanden og hans musikhjælpenisse, tandlæge Hans Troest, selskab på turen, og da der blev gjort holdt på plejehjemmet, kneb det med at få plads til de mange gæster, der ønskede glædelig jul og sang for plejehjemmets beboere.
Julemandens besøg i Nørager betyder også, at der skal danses om juletræet på torvet, og langt over 100 børn og voksne hjalp til med at skabe julestemning på denne lune og solbeskinnede decemberdag.
For børnene er dagens højdepunkt, når de obligatoriske slikposer skal uddeles, og trods en meget lang kø havde julemanden tid til at snakke med alle børn.
Dagen sluttede i Sognehuset, hvor byens kor sang julen ind, og hvor vinderne i borgerforeningens julekonkurrence blev fundet.

 

– Det har været en rigtig dejlig dag med masser af glade børn og voksne. Jeg synes især, det var dejligt, at mange af byens Syriske flygtninge deltog i arrangementet og på den måde fik et lille indblik i dansk kultur. Det er i det hele taget, at der altid er så mange, der bakker op om arrangementet, så jeg kan allerede nu godt love , at julemanden nok skal dukke op næste år , fortæller en af arrangørerne, Gert Rubæk, der er formand for Nørager Borger- og Håndværkerforening.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler