lørdag, juni 22, 2024

Spejdere holder nytårsparade og fejrer 40 års jubilar

Hanne Jespersen kan fejre 40 års jubilæum
Hanne Jespersen kan fejre 40 års jubilæum

Nytår er en ganske særlig tid for KFUM-spejderne i Haverslev.

Den årlige nytårsparade står for døren og starter arrangementet traditionen tro med gudstjeneste i Brorstrup kirke, og derefter samvær i spejderhuset, hvor der serveres kaffe og uddeles årsstjerner. En dag som alle spejdere ser frem til. Junior spejderne varmer op til dagen med en overnatning i lavuen på spejderpladsen, og en gåtur til kirken. I år er et ganske særligt år. Spejderne har nemlig en 40 års jubilar.
En gang spejder – altid spejder. Hanne Jespersen har været spejder i 40 år.
Hanne begyndte som KFUK spejder (pigespejder) 1976 i Mejlby gruppe. Siden har Hanne deltaget i alle de spejderaktiviteter og lejrer, der har været mulighed for. Som spejderleder har Hanne brugt utroligt mange frivillige timer. Hun byder sig altid til, når der er noget, der skal laves og arrangeres. Ikke bare som leder i forhold til spejderne, men også i forbindelse med praktiske opgaver som maling, oprydning og vedligeholdelse af vores faciliteter og udstyr.
Hendes store engagement gør en stor forskel, og er af afgørende betydning for arbejdet i spejdergruppen, Hannes kompetencer ligger særligt hos de mindre børn. Hun har i mange år været leder for børn i alderen 2.-3 kl. Her skaber hun, sammen med det lederteam hun er i, en tryg base for de børn der kommer.
Hanne er indbegrebet af KFUM spejdernes vision ”sammen rykker vi verden – med vilje”.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler