onsdag, maj 29, 2024

Gæstetrænere fra Aalborg Håndbold i Suldrup

Onsdag i denne uge havde IK Frem Håndbolds drengehold U12, U14 og U16 et særligt besøg.
Jutlanderbank havde inviteret et par af de kendte spillere  fra Aalborg Håndbold til Suldrup for at træne en flok forventningsfulde unge mennesker.De professionelle spillere fra Aalborg Håndbold, Andreas Palicka, Rene Antonsen og Christian Jensen havde arrangeret en god og spændende træning for holdene, som absolut blev rammen om en ganske særlig dag for spillerne. Øvrige trænere fra IK Frem og masser af forældre fik, som tilskuere også en andreledes og sjov eftermiddag. Efter træningen var der tid til at skrive autografer og som tak for indsatsen fik drengene billetter med hjem til en af Aalborg Håndbolds kommende kampe i Jutlanderbank Arena. Et super godt initiativ, som mødte stor opbakning fra såvel spillere, trænere og forældre fra IK Frem Sønderup/Suldrup.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler