søndag, maj 19, 2024

Nyt fra Lokalrådet – Generalforsamlingen nærmer sig…

152x152_ikonPå vores seneste møde var den kommende generalforsamling et væsentligt punkt på dagsordenen.
Alt det praktiske skulle på plads, og dagsordenen og annoncen til avisen, mv, skulle godkendes. Som nævnt i det seneste indlæg afholdes generalforsamlingen i år i Rørbæk. Annonce var i avisen i forrige uge. Men til dem, som skulle have overset det, så er det: Torsdag 11. februar kl. 19.00 i Klubhuset i Rørbæk.Vi opfordrer alle, som har tid og lyst til at deltage – kom og vær med til en god snak om lokalområdets udvikling. Der er også valg til Lokalrådet – og skulle det være noget – så er man mere end velkommen i Lokalrådet. Vi ses!

Hvad angår arealet ved OK i Nørager, så kan vi sige – der arbejdes på sagen…

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler