tirsdag, juni 25, 2024

Stævne i Arden Sportsrideklub

Arden Sportsrideklub havde i weekenden den 6. + 7. februar dressur stævne med 164 starter, og rigtig mange af klubbens ryttere var til start og red nogle fine programmer.
Hele weekenden var der mange tilskuere forbi. Både ryttere og publikum kunne nyde flot ridning og til de vindende ryttere var derud over rosetter også en sponsoreret gave.
Følgende ASR ryttere fik placering lørdag : LD1 pony nr. 3 Ditte Vejnø Christensen på Trine, LC1 pony nr. 1 Louise Møller Nielsen på Vognmandgårdens Bernadotte og nr. 2 Marie Amalie Juul på Mc Cloud, LC3 pony nr. 1 Louise Møller Nielsen på Vognmandgårdens Bernadotte og nr. 3 Rikke Rytter Andersen på Birkens Rubin, LB1 pony nr. 1 Rikke Rytter Andersen på Birkens Rubin, LB2 og LA1 hest nr. 1 Kaya König Knudsen på Charlie og nr. 3 Iben Just Madsen på Stedets Corfitz.

Søndag var der placering til følgende ASR ryttere : LC1 hest nr. 2 Katrine Bruun Laursen på Porsborggårdens Zamba, LD2 pony nr. 2 Karla Kamilla Toft på Fernando, LC2 pony nr. 1 Iben Just Madsen på Strandgårds Partymarker, nr. 2 Marie Amalie Juul på Mc Cloud og nr. 3 Iben Just Madsen på Westergårds Wendy, LB2 pony nr. 1 Iben Just Madsen på Westergårds Wendy og i dagens sidste klasse LA2 for pony nr. 2 Emil Vejnø Christensen på Langthjems Lina

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler