lørdag, juli 20, 2024

Ugens Film i KINOREVUEN

deadpolDEADPOOL
DEADPOOL er Marvel Comics mest ukonventionelle antihelt, og filmen fortæller historien om den tidligere Special Force agent og lejesoldat, Wade Wilson, der efter at være blevet udsat for et skrupelløst eksperiment, som efterlader ham med stærkt helbredende kræfter, udvikler alteregoet Deadpool. Bevæbnet med sine nye evner og en sort, skæv form for humor påbegynder Deadpool jagten på den mand, som næsten ødelagde hans liv.

SINGLE I NEW YORK
Der er den rigtige måde at være single på; der er den forkerte… Og så er der lige Alice. – Og Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York er byen der aldrig sover og samtidig byen, der er fuld af ensomme hjerter, som søger en med- og samspiller, hvad end det er til kærlighed, et one night stand eller en ting derimellem. Men ét eller andet sted i singlezonen, mellem ensomhed, forventning og indfrielse, har alle de ugifte, frie hjerter ét tilfældes; de må lære, hvordan man er single i en by, der konstant tilbyder nye definitioner af parforholdet. Kærlighed og sex har aldrig været så udfordrende og sjovt.
Filmen er baseret på Liz Tuccillos succesrige bestseller, How to Be Single (2008), der fulgte op på den stil, hun allerede havde været med til at lægge med sit arbejde på tv-serien Sex and the City og selvhjælps bestselleren for storbykvinder, He’s Just Not That into You (2009), der også blev en stor succes som film.

ZOOTROPOLIS
Den moderne storby for dyr, Zootropolis, er en by uden sammenligning med andre. Med kvarterer som det smarte Sahara Square og det kolde Tundratown, er den en smeltedigel hvor alle mulige dyr lever sammen, og et sted hvor, hvad enten man er den største elefant eller den mindste spidsmus, så man kan blive hvad man vil. Men da den optimistiske betjent Judy Hopps ankommer, opdager hun, at det ikke er så nemt at være den første kanin i en politistyrke bestående af store, barske dyr. Fast besluttet på at vise sit værd, slår hun til, da hun får chancen for opklare en sag, også selv om det betyder, at hun skal være makker med en hurtigsnakkende svindler-ræv ved navn Nick Wilde.
Walt Disney Animation Studios’ “ Zootropolis”, et animeret komedie-eventyr, instrueret af Byron Howard
Premiere i Kinorevuen 11. februar

ALVIN OG DE FRÆKKE JORDEGERN – PÅ FARTEN
Tilbage i 2007 fandt de tre animerede jordegern for alvor vej til de danske børns hjerter, da ALVIN OG DE FRÆKKE JORDEGERN for første gang var at finde i biograferne. Siden fuldte endnu to biograffilm i 2009 og 2011, og i år er de alle sammen tilbage på nye, spektakulære eventyr. Der sker denne gang en masse misforståelser, og nu tror Alvin, Simon og Theodore, at Dave vil fri til sin nye kæreste i Miami – og derfor sende dem tilbage til naturen. De har tre dage til at nå frem til ham og stoppe frieriet – de vil både redde sig selv og slippe for en knap så sød stedbror. Denne nye film holder sig til det kendte Alvin-univers med masser af sjov, ballade og funky musik!
Alvin og de frække jordegern har mange år på bagen, og fejrede i 2008 deres 50 års jubilæum. Den syngende trio af jordegern brød igennem i 1958 med julesangen “The Chipmunk Song (Christmas Don’t Be Late)”, og de har siden haft en stor og trofast fanskare i USA. Trioens ophavsmand var sanger og sangskriver Ross Bagdasarian Sr. (1919-72), og julesangen blev belønnet med tre Grammy-priser. I 1961-62 fik de deres egen tv-tegnefilmserie (The Alvin Show), og de følgende år fortsatte de med at score Grammy’er. Efter Bogdasarians død i 1972 var der stille omkring dem, indtil hans søn, Ross Bogdasarian Jr., sammen med Janice Karman relancerede dem og bragte dem til tops på hitlisterne igen. Fra 1983-91 havde de på ny deres egen tv-serie, og i 1987 blev den nomineret til Emmy. Sidste år kom Alvin, Simon og Theodore igen på TV i en helt ny serie, som i Danmark kan ses på DR og Nickelodeon.
Nu er de tilbage i biograferne, og den nye film har det hele: Alvin, Simon og Theodore må af sted på en tur for at stoppe Dave – de laver unoder på en flyvetur, bliver smidt af flyet, bliver uvenner med en lufthavnsbetjent, synger på både barer og i gaderne og kommer et smut forbi The Chipettes i Idols-studiet!

Kinoreuven_07_2016

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler