lørdag, juli 20, 2024

Ny direktør i Rebild Kommune

Vibeke Lei Stoustrup tiltræder stillingen i Rebild Kommune d. 1. maj i år.
Vibeke Lei Stoustrup tiltræder stillingen i Rebild Kommune d. 1. maj i år.

Rebild Kommunes byråd har på deres møde i går aftes godkendt ansættelse af ny direktør med ansvar for Center Børn og Unge, Center Familie og Handicap og Center Kultur og Fritid.
Valget faldt på Vibeke Lei Stoustrup. Vibeke Stoustrup er cand. scient. pol, 52 år og kommer fra en stilling som afdelingschef for Business Development i Aalborg Kommune – her har hun haft ansvar for etablering og udvikling af det nystartede fælles nordjyske samarbejde om erhvervsudvikling, Business Region North.
Hun var i 2013-14 konstitueret som direktør for Skole og Kultur i Aalborg Kommune, og fra 2006 til 2013 var hun leder af Aalborg Kommunes Erhvervsafdeling.
– Vi har med Vibeke Stoustrup fået en særdeles erfaren leder, der har rigtigt mange kvalifikationer at byde på. Hun har i høj grad bestået sin prøve i rollen som direktør i Aalborg Kommune, og vi er rigtigt glade for, at det er lykkes os at hente hende til Rebild Kommune, siger kommunaldirektør Jes Lunde. – Jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Vibeke Stoustrup, alle de områder jeg får særligt ansvar for, ligger mit hjerte nært. Det er en stor fornøjelse at kunne komme til at arbejde med udvikling og styring af nogle af de mest centrale og spændende kommunale opgaveområder.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler