torsdag, april 18, 2024

Socialdemokratiet i Himmerlandkredsen

Kredsrepræsentantskab afholdt

Kredsformand André Ellegaard Jensen, Nørager og Uddannelsessekretær Jesper Lunøe, Bælum
Kredsformand André Ellegaard Jensen, Nørager og Uddannelsessekretær Jesper Lunøe, Bælum

Mandag den 4. april afholdte Socialdemokratiet i Himmerlandkredsen sit årlige ordinære repræsentantskabsmøde.

Denne gang på Rebildhus. Mødet indledtes med en mindestund for Anker Jørgensen, hvorefter forsamlingen sang “Når jeg ser et rødt flag smælde”.
Kredsformand André Ellegaard Jensen lagde i sin beretning meget vægt på den netop overståede folketingsvalgkamp, med en særlig tak til alle der havde taget del i den. Det kunne konkluderes at der havde været holdt en tilfredsstillende valgkamp og at vi godt kunne være vores indsats bekendt. I beretningens politiske islæt kom kredsformanden bl.a. ind på Flygtningesituationen, Landbrugspakken, samt Klima og Miljø. “Den borgerlige børnehave har ikke ligefrem imponeret i den tid de har været ved, og vi er parat til at gå i valgkamps-tempo igen, når valget kommer – helst i 2016” udtaler kredsformanden…

 

På repræsentantskabet blev Kredsformand André Ellegaard Jensen, Nørager og Uddannelsessekretær Jesper Lunøe, Bælum genvalgt til deres hverv, og Erik Madsen, Aars blev ny-valgt som Kredskasserer.
Flemming Møller Mortensen blev genvalgt som folketingskandidat.
Efterfølgende var der de to politiske beretninger fra hhv Flemming Møller Mortensen (Folketinget) og Medzait Ljatifi (Regionen).
Flemming lagde bl.a. vægt på situationen i hhv rød og blå blok, flygtningesituationen, presset på kommunerne, samt de gode aftaler der netop er indgået i forhold til medicinpriserne.
Medzait lagde bl.a. vægt på Sygehusstrukturen, hjerte – blodprop – genoptræning, medicinpriser, lægeområdet, sygehusgrunden i Terndrup der køres en retssag lige nu angående en merbetaling på 2 mill., Hobro Farsø sygehus, lægedækning i sydvesthimmerland og golftilskud.
Begge beretninger affødte en god og konstruktiv debat – som også var afslutning på aftenens møde.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler