tirsdag, juni 25, 2024

Rebild Kommune har laveste ledighed i Nordjylland

Rekordhøj beskæftigelse. Ifølge en undersøgelse fra de Regionale Arbejdsmarked Råd (RAR) har Rebild Kommune, i perioden november 2014 til november 2015, haft en stigning i beskæftigelsen på 1,8 %.
Det giver kommunen en delt 2. plads i Nordjylland sammen med Læsø. Kun Aalborg slår os på målfoto med 1,9 %.
Til sammenligning er det nordjyske gennemsnit i beskæftigelses-stigningen 1,1 %, så Rebild Kommune er komfortabelt i front, hvis man ser på landsdelen som helhed.
Rekordlav ledighed
I samme periode er ledigheden faldet til 3,8 %, hvilket er Nordjyllands laveste. Region Nordjylland gennemsnitlige ledighedsprocent er til sammenligning 5,5. Rebild Kommune har i perioden oplevet et fald på 0,7 %.
Arbejdsmarkedschef i Rebild Kommune Susanne Nielsen, tillægger den positive tendens det gode samarbejde arbejdsmarkedets parter imellem:
“Rebild Kommune har generelt et tæt samarbejde med erhvervslivet og vi arbejder i forening på at hjælpe hinanden med at udveksle og placere de rigtige kompetencer i de rigtige jobs. Jobcentret arbejder samtidig dedikeret på at klæde vores ledige på til at indgå i de jobs, som efterspørges i kommunens virksomheder. Vi er naturligvis glade for samarbejdet på tværs i forhold til i forhold til rekruttering, opkvalificering og fastholdelse”.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler