onsdag, juni 19, 2024

Smukke Sally på besøg på Solhverv Privatskole

Bølle Bob, direktør Blom, smukke Sally, Valde Underbid, frøken Basse og alle børnene i Solby fra Bølle Bob filmene, har hele ugen været på besøg på Solhverv Privatskole i Vebbestrup.

Skolens 5. klasse har opført musicalen Smukke Sally, der er drejet omkring Gunnar Geertsens bog af samme navn. Musicalen indeholder rigtigt mange af de kendte sange fra Gunnar Geertsens album ” Bølle Bob og de andre” fra 1978, og eleverne fra 5. klasse førte på fornem vis alle igennem livet i den lille by Solby.

Med rigtig flot skuespil fik eleverne fortalt historien om, hvad der kan ske, når TV kommer til en lille by i udkants Danmark. Smukke Sally vil gerne være TV stjerne, og direktør Blom vil gerne have markedsført sit lille et værelses hotel, men alt går ikke lige efter planen, især ikke når Bølle Bob og de andre blander sig.

 

Skuespillet var flot pakket ind i de gode sange af Gunnar Geertsen, og selv om bog og plade har mange år på bagen, var der ingen problemer med at genkende sangene og rokke lidt med i salen.

Eleverne har arbejdet med musicalen på tværs af fagene i skoleåret, og de har selv været med til at lave kostumer, kulisser og hele salen på Solhverv var pakket ind i to store vægmalerier, så man præcist var klar over, at man sad midt i Solby. Elever fra skolens større klasser har stået for al lyd og lys, så musicalen virkelig fremstod som en musical skal.

Torsdag aften var der premiere på forestillingen, hvor en fyldt sal med elevernes familier overværede 1½ times sang og skuespil. Inden premieren havde eleverne været igennem tre generalprøver med besøg af bla. nogle af nærområdets børnehaver.

Efter forestillingen var der stor hyldest og roser til eleverne og lidt gaver til lærerne bag forestillingen, og selvfølgelig sluttede aftenen som alle andre premierer med et stående ”after party” i skolens aula.

 

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler