onsdag, maj 29, 2024

LO afholdte 1. maj i Terndrup

Lo Prisen der gives til frivilligt arbejde gik i år til ildsjælene der holder gang i Nysum banen.
Lo Prisen der gives til frivilligt arbejde gik i år til ildsjælene der holder gang i Nysum banen.

Lo Rebild afholdte igen 1. Maj i Terndrup Centret.

Rigtigt mange mødte op, og til grill gris var der mere end 200 der spiste med. Formand for Metal Aalborg var dagens faglige hoved taler. Derudover talte Finn Grøn, Flemming Møller Mortensen og Thomas Klimek. Alle talere berørte det truende omprioriteringsbidrag der skubber stolen væk under den kommunale økonomi, og i den grad undergraver det kommunale selvstyre. Lo Prisen der gives til frivilligt arbejde gik i år til ildsjælene der holder gang i Nysum banen dom er et godt aktivt for lokalområdet og hele Rebild kommune. Marian og Kirsten modtag på vegne af støtteforeningen og bestyrelsen det flotte bevis af Lo Formand Allan Busk. Med diplomet følger 2500. kr.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler