lørdag, juli 13, 2024

Dagplejernes dag med OL tema

Over hele landet er der hvert år den anden onsdag i maj dagplejedag.
Dette blev også fejret i Nørager, hvor 5 dagplejere og omkring 20 børn boltrede sig i Sortebakkehallernes hal 2.
Dagplejerne mødtes på p-pladsen ved lægehuset og gik i samlet flok ud til Sortebakkehallerne. I ly af OL året var temaet i år ”OL/ sportstema, med fokus på krop og bevægelse”, det lille festlige optog var derfor klædt i det fineste sportstøj.
I hallen blev der tumlet og leget til den store guldmedalje,i de mange gymnastikredskaber.
Uden mad og drikke duer helten ikke og dagplejerne havde derfor sørget for frokost og så var der tid til en lur og igen herefter blev der leget og tumlet i hallen. Det var nogle trætte, men meget glade og tilfredse børn der om eftermiddagen blev hentet af forældrene.
Tusind tak til Sortebakkehallerne for at stille hallen til rådighed gratis og dermed gøre denne dag mulig, Sortebakken gymnastik forening for lån af gymnastik redskaber, Nørager bageri for rundstykker og til alle dagplejerne for at gøre dagen til en dejlig, festlig og anderledes dag.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler