lørdag, juni 22, 2024

Ildsjæl fra Ravnkilde nomineret til Fællesskabsprisen 2016

steen møllerSteen Møller Jensen der har stiftet foreningen “Lastbiler for børn”. Er blevet nomineret til Fællesskabsprisen 2016, Foreningens medlemmer tager rundt til landets sygehuse med deres lastbiler og lader de syge børn pille, rode og rage i lastbilerne for at give dem en oplevelse ud over de fire vægge på sygehuset. De børn der ikke kan komme til lastbilerne klarer Steen også, ved at lade lastbilerne komme til dem på stuerne (fjernstyret lastbiler), så alle får oplevelsen den dag, de er på sygehusene. De er på sygehusene i ca 2 timer ad gangen og ankommer med gule blink og en masse horn, så børnene kan høre, at de kommer. Foreningen startede for ca. 1 år siden og den har allerede nu rundet 1600 medlemmer.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler