torsdag, juni 13, 2024

”Triatlon for Alle” Rebild

Cris
Selvom ”Triatlon for Alle” er for alle, vil eliten også være fint repræsenteret på dagen. Chris Fischer (foto), der er vinder af Challenge Danmark på en fuld ironman, vil således være med til at sætte den sportslige overligger.

Der bliver fuld fart på, når 500 motionister dyster i de fantastiske omgivelser i Triatland Rebild ved St. Økssø i hjertet af Rebild Kommune.
Der vil blive kæmpet på følgende distancer: 1/8, 1/4 og 1/2 jernmand. Og med mulighed for at vinde præmiepenge og lækre sponsorgaver.
Som navnet antyder, glæder arrangøren sig til at tage imod alle – inklusive tilskuere – i Triatland Rebilds smukke omgivelser ved Rold Skov. Triatlon-løbet er arrangeret med opbakning fra Naturstyrelsen og Rebild Kommune, der begge støtter det sunde initiativ ved henholdsvis at lægge arealer til og bidrage med sponsorgaver til deltagerne.
Kenneth Mertz, der er en af løbets to arrangører, har længe gået med drømmen om at lave et Triatlon-stævne i Rebild kommune,
– Vi synes omgivelserne er så fantastisk smukke. Vi har forberedt os grundigt og ser frem til at afholde et stævne som dette årligt og håber på det kan give byen såvel som Triatland Rebild god omtale.
Thomas Dahl Nordlund, der arbejder med branding af Rebild Kommune er også tilfreds,
– Rebild Kommune vil være kendt som en særlig sund kommune og som Danmarks outdoor sportsdestination nr. 1. At arrangøren, trods privat bopæl i Aalborg, har valgt Triatland Rebild som ramme for sin motions-event, bekræfter os i, at vi har noget at have ambitionen i.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler