tirsdag, april 23, 2024

Skaderamt redaktør måtte undlade opdatering

Steen_Lauritzen_rgb
Steen Lauritzen

Redaktør Steen Lauritzen fra Nørager Avis måtte på hospitalet for at få flyttet en nerve i albuen.
Det gjorde desværre at opdateringen af hjemmesiden i den seneste uge ikke har været helt optimal.

-mange har både skrevet og ringet omkring de manglende nyheder osv.  Mine kollegaer på redaktionen haft fokus på at udgive den trykte udgave af avisen, men da det er mig der står for hjemmesiden, har jeg måtte undlade at arbejde på den fortæller Steen Lauritzen og fortsætter, operationen forløb tilfredsstillende men pga. forkert smertestillende medicin var jeg ikke fuldt arbejdsdygtig om mandagen som jeg ellers havde regnet med. Operationen var ellers planlagt til en fredag, netop for at undgå dette.
Opdatering, nyheder på de digitale medier, hjemmeside og Facebook  er fuldt kørende igen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler