lørdag, juni 22, 2024

Nørager ældrecenter

laeserbrev_logoDet bliver bare ved – ved snart ikke hvor mange år – det vil ingen ende tage. Nu skal vi altså have taget en beslutning : skal Nørager ældrecenter fuldstændig lukkes, som nogen vil – eller ikke ?
I Venstre har vi en hel klar holdning til sagen, og de grupper og partier, der kan sympatisere med dette overordnede forslag/ koncept, vil vi gerne snakke og samarbejde med, for en snarlig løsning om sagen. I dette forslag er der vældig plads til andre gode ideer og ændringer, såfremt det overordnede mål fastholdes.
Vi, Venstre, vil ikke nedlægge plejecentret fuldstændigt, men i stedet reducere antal plejepladser til de faktiske forhold og efterspørgsel.
Vi må erkende, at det gennem flere år ikke tilnærmelsesvis har været muligt at udleje de 28 plejeboliger i Nørager, og heller ikke nu.
Derfor vil vi ganske enkelt reducere fra 28 pladser til enten 16 eller 12 – hvilket ligner behovet i dag. Helst ser vi, at det er de 16 der fastholdes, og det er så heldigt, at det rent fysisk kan lade sig gøre.
Der efter sættes de ledige boliger til salg eller udleje, til hvem, der kunne ønske dette.
Vel vidende, at vi ikke finder en besparelse på 5 mio. på dette forslag, så er vi trods alt rigtig godt på vej, såfremt der handles nu. Samtidig fremtidssikrer vi, at vi får optimal lejeindtægt – eller indtægt ved salg.
I Venstre er vi klar til – i samarbejde – at løse opgaven snarest.

Gert Fischer
Gruppeformand Venstre Rebild

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler