lørdag, juli 20, 2024

Kære Gert Fischer og Co

laeserbrev_logoJeg er forhenværende venstrekvinde og det er nok det jeg dør som hvis kyniske personer helt overtager partiet.
Man bygger et nyt plejehjem i Støvring, flytter beboerne fra Nørager til Rørbæk eller Haverslev, derefter flytter man nogle fra de områder til Støvring, pludselig er der ikke brug for Nørager. Jeg kan nævne flere eksempler bl.a. en nabokone, som blev tvunget til Rørbæk med det resultat, hun sygnede hen, havde sjældent besøg. Man skal over Hobro eller Aars for at bruge offentlige transportmidler. Hendes børn tog hende på et plejehjem i Videbæk, hvor en søn bor. Det er besparelse? Nørager Plejehjem, var et udmærket plejehjem, var eksempel for andre, da det blev bygget og er det stadig, hvis det fik en ledelse og fik opbakning af kommunen og ikke skulle leve med en dødsdom hvert halve år og vores ældre ikke blev tvunget andre steder hen, så skal Nørager Plejehjem nok klare sig.
Rebildlisten er også ude, man skal være konsekvente, ja men tænker man ikke, at vi fra Nørager og omegn også er borgere i Rebild Kommune, vi er lige så rodfæstet i vortes område, som I i Jeres. Vores ældre har lige ret til at vælge at blive i sin egen by og få besøg af familie, naboer og venner. Det er trods alt den største by i området. Det kan ikke blive en værdig og omsorgsfuld flytning, der sker, når I på forhånd har taget Jeres beslutning, det skriver I mellem linierne.
Jeg har sagt til mine børn, kommer jeg på plejehjem engang så skal det være Nørager, Hobro eller Aars. Jeg tror mange vil tage samme beslutning. Vi vil ikke dø ensomme. Selv om vi er ældre, har vi stadigvæk vores mening og lyst til at have indflydelse på vores egen tilværelse, men vi kan ikke vælge kommunen.

NB. Mig bekendt er plejehjemmets 16 pladser besat, der er kun 5-6 pladser i Pyramiden, så hvad er problemet? En løgn kan gentages så tit at den bliver til sandhed. Behandl os i Rebild Syd som ligeværdige borgere og ikke med kynisme, bedrevidende og arrogance.

Solveig Kjeldsen
Solskrænten 3
9610 Nørager

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler