onsdag, juni 19, 2024

Aftentur til Ll. Vildmose

Tag med Turistforeningen til Ll. Vildmose
Kom med ud og oplev aftenstemningen i Ll. Vildmose og mød de unge elge, der er sluppet løs på det 21 kvadratkilometer store mellemområde. Guide på turen er filmfotograf og vildmosepionér Hans Flou.
Sammen med Lindenborg-skytten Peter Knudsen var Hans Flou med til i 1972 at sætte en prop af roekuleplast i afløbet fra den dengang udtørrede Tofte Sø. Det kan man læse i forfatteren Kjeld Hansens bog: ”Det tabte land”, hvori han har et kapitel om Tofte Sø og den periode på ca. 200 år, da den var tørlagt.
Hans Flou kender Vildmosen som sin egen bukselomme, så der venter os en ganske særlig oplevelse, når han deler ud af sin omfattende viden om, hvordan planter, fugle og dyr i takt med naturgenopretningen er vendt tilbage til Vildmosen.
Turen foregår i turistbus, der udgår fra RebildPorten. Efter 2½ time i Vildmosen, vender bussen tilbage til udgangspunktet. Husk at tage en kikkert med.
Se annonce

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler