lørdag, juli 13, 2024

Kig ind er klar med sæsonens program

Kig_ind_udstilling_2_verdenskrig_2010_03aug2010_1197Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager er nu klar med programmet for den nye sæson.
Programmet omfatter musikaftener inden for forskellige genrer. Her bliver der der vinsmagning, tapas og musik v. Jørn Lund og Egon Nielsen, koncert med Shu-bi-dua kopi show. og Ida, Lasse og Kristian Lillholt, og Kristians søster Tine er med som gæst. Derudover giver den kendte gruppe ”Creedence Clearwater Repeated” giver koncert hvor der op til startes med spisning.
Af foredrag kan nævnes Lisbeth Johansen, der netop har skrevet bogen: ”Hvad svarer du, når livet kalder”? Forfatteraften med Lars Johansson, der fortæller om sin nye bog: ”Signes hjemkomst”.
Michael Ejstrup, kendt sprogforsker, fortæller om ”det nye” danmarkskort og dialekter.
Efter jul kommer ”Familie på farten” og fortæller om Fire måneder rundt i Afrika. Fodboldspilleren Mads Justesen fra Hobro kommer med foredraget ”Fra drengehold til superligaen”.
Igennem sæsonen bliver der seks kunstudstillinger, hvor den første er med kunstnergruppen ”Kvinder ved Limfjorden”, der har fællesudstillingen ”Dyrisk”.
Af andre arrangementer kan nævnes børneteater for mindre børn, en ”Workshop i vævestrik” med Charlotte Spagner. ”Syng dansk aften” på Spil dansk Dagen i oktober, et Kunst- og hobbymarked i november samt et adventsarrangement med ”De tre søstre”.
Årsmødet med lodtrækning om kunst, generalforsamling og kaffebord er en slags afslutning på sæsonen. De faste ugeaktiviteter er også klar til at løbe af stabelen. Igen i år bliver der mange hold, så der bliver rift om lokalerne. Når sæsonen går i gang er der ca. 400 faste brugere i Kig Ind om ugen.
Holdene fra sidste år fortsætter: Litteraturgruppe, scrapbooking, knipling, korsang, mange billardhold, motion og samvær for kræftramte, samværsgruppe, kreativt værksted for voksne, folkedans, humørdans og bridgeundervisning.
Pensionistforeningen fortsætter også med sine onsdagsaktiviteter.
Medlemstallet i foreningen er steget år for år, så der i sidste sæson var knap 500 personlige medlemmer og 40 erhverv/foreninger. De sidste lokaler ovenpå Kig Ind er nu renoveret, og således er hele bygningen nu i brug som kulturhus. Der bliver med de nye lokaler mulighed for flere kreative aktiviteter.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler