torsdag, juli 18, 2024

Volstrup Golf fejrede 10 års jubilæum

150 spillere deltog i jubilæums turneringen

Hvis antallet af deltagere er retvisende for, om noget er en succes, så var sidste uges festivitas på Volstrup Golf i anledning af klubbens og centrets 10 års jubilæum en kæmpe succes.

Jubilæumsugen blev i weekenden rundet af med maner med et rekordstort antal deltagere i jubilæumsturneringen og i den efterfølgende fest.
Mange af deltagerne var også på græs tidligere på ugen, hvor der allerede fra om tirsdagen var gang i festlighederne med skotske indslag – kilt og whisky – undervejs i jubilæums klubaftenen med 71 deltagere.
Torsdag var 90 spillere med til jubilæumsudgaven af De Volsomme, og senere på dagen var 30 mand mødt op til The Eagles Jubilæumsturnering. Fredag var der match for sponsorer og samarbejdspartnere – og lørdag kom så den store afsluttende 10 års jubilæums turnering med hele 144 deltagere.
Matchen blev sat i gang klokken 11.30, men allerede ved 9 tiden var der fyldt op i klubhuset, da klubben og centret bød på kaffe og rundstykker. Der var taler fra baneejer Jeppe Ugilt Hansen, bestyrelsesmedlem og tidligere formand Hardy Christensen og så holdt greenkeeper Poul Christensen en tale, der fik både smil og tårer frem hos mange af de fremmødte. Til sidste rundede Leif Nyholm af med en masse sjove anekdoter fra sit arbejdsliv på alverdens golfbaner.
På grund af det store antal deltagere blev turneringen afviklet som greensome, så der kunne være fire par – otte spillere på hvert hul. Greensome spilles ved at begge spillere slår ud fra teestedet. Derefter vælger hvert par hvilken bold, de ønsker at spille videre med og skiftes så til at slå. Og der blev slået en del slag i den meget stride vind! Rigtig mange ”søgte læ” i de to helt nye shelters, som blev officielt indviet i jubilæumsugen. Der blev nemlig solgt hotdogs og andre forfriskninger, og det blev benyttet ivrigt.
Efter matchen var der gratis cocktailbar med underholdning på terrassen af Lune Carlsen, der hev det ene hit efter det andet ud af ærmet og sågar fik de fleste til at synge med. Vinderen af den store jubilæumskonkurrence blev udtrukket i forbindelse med præmieoverrækkelsen. Det var dog – til stor ærgrelse for de fremmødte – ikke et klubmedlem, der løb med hovedpræmien – en rejse med Green2Green. Hele seancen blev for øvrigt sendt direkte på Facebook, så alle kunne se, der ikke var snyd med lodtrækningen.
Fra 18.30 tog 125 festklædte deltagere hul på middagen med blandt andet helstegt pattegris og andre lækkerier. Musikken blev leveret af klubmedlem Torben Larsen og Line, og tonerne forsatte til ud på de sene nattetimer, hvor der var god gang i dansegulvet.
Søndag blev jubilæumsugen for øvrigt rundet af med en stor juniorturnering på Volstrups 9-hullers bane. Det var turnering for spillere uden DGU kort, og her var der 60 deltagere fra hele Nordjylland.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler