tirsdag, juni 25, 2024

Man fattes undren

laeserbrev_logoI JP d. 31.juli kan man læse et fint lille stykke om partihoppere der denne gang er hoppet til Ny borgerlige. I den forbindelse har Bla. Annette Wahlgreen fra Vesthimmerland udtalt sig, hvorfor hun valgte at skifte parti.
Ny borgerlige påstår at de er garant for en stram udlændige- og asylpolitik. Strammere end Dansk folkeparti hvor Annette er skiftet fra. Det er så her vi fattes undren, for hvordan hænger det sammen med at Annette egenhændigt misbrugte sit mandat i Vesthimmerlands byråd til, først at oprette et asylcenter også 6 mdr senere igen bruge sit mandat til at udvide centeret til 325 pladser i en en by med 900 indbyggere? Stik imod hvad hun havde stået og lovet vælgerne.
Det accepterede vi i Dansk folkeparti naturligvis ikke og indskærpede overfor Annette at dette bestemt ikke var Dansk folkepartis politik og at dette måtte være en engangsforrestilling.
Ak nej… Annette Wahlgreen er åbenbart mere begejstret for masseindvandring end som så, for senere lagde hun igen stemmer til at omfavne endnu flere asylansøgere, Denne gang på bekostning af borgere i Frederikshavn, Randers, Holstebro, Herning, Nykøbing mors, Skørping og Rovvig hvor hun har bakket op om at Vesthimmerland kommune skal drive asylcentre. Konklusion må jo være at Ny borgerlige og Annette Wahlgreen mener at at stram asyl- og indvander politik betyder at man først fylder byer i egen kommune, og dernæst de omkringliggende.

Tommy Degn
Folketingskandidat i Himmerland.
Brian Christensen
Gruppeformand, Dansk folkeparti i Vesthimmerland.
Kim Kristoffersen, Bestyrelsen Dansk folkeparti i Rebild.
Peter C Rasmussen
Formand, Dansk folkeparti i Vesthimmerland.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler