søndag, maj 19, 2024

Regnbyger kunne ikke forhindre en god skolestart

Selvom der indimellem var store og heftige regnbyger på første skoledag mandag d. 8. aug. på Sortebakkeskolen, så kom både elever, forældre og lærerne rigtig godt fra start.

De nye elever og deres forældre blev mødt med tegninger og flag på tavlerne og blomster på bordene, så det var både et højtideligt og festligt syn. Forældrene til elever i 0. klasse var mødt talstærkt om, og det tegner rigtig godt for det fremtidige samarbejde.
Der er ingen tvivl om, at eleverne rundt omkring på skolen var glade for at vende tilbage til skolen efter en lang sommerferie, og snakken gik livligt. På 7. årgang var der nok ekstra sommerfugle i maven, da eleverne her startede i nye klasser med elever, der har gået både på Haverslev-Ravnkilde skole og Sortebakkeskolen. Der har dog været flere aktiviteter inden sommerferien, hvor alle disse elever har været samlet, så de ikke var helt fremmede for hinanden, og for at sikre dem et godt socialt miljø i begge klasser så hurtigt som muligt, skal de på ryste-sammen-tur med overnatning med hver deres klasse i begyndelsen af september.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler