onsdag, maj 29, 2024

Aarestrup-Haverslev kirkers pigekor

Aarestrup-Haverslev kirkers pigekor søger nye sangere
Torsdag d. 15. september begynder Aarestrup-Haverslev kirkers pigekor igen efter sommerferien.
Koret er for piger fra både Haverslev og Aarestrup. Så er man pige, går i 3.-7. klasse og kan lide at synge, er man meget velkommen til at møde op d. 15. september i Sognets hus i Haverslev kl. 16.00
Pigekoret synger både nye, rytmiske sange, flotte salmer og flerstemmige sange. Undervejs arbejdes der med stemmetræning, noder, rytmer og musikforståelse og med at lære at optræder for andre. Koret medvirker 3-4 gange i løbet af året ved forskellige arrangementer i kirkerne. Disse arrangementer ligger typisk på en hverdagseftermiddag/aften.
Den ugentlige øvedag er torsdag kl. 16.00 – 17.00.
Der afholdes desuden en årlig korweekend. I år er det 29.-30. oktober. Lørdagen går med korsang, fællesspisning og forberedelse af de sange, der næste dag synges ved BUSK-gudstjenesten i Haverslev kirke, hvor pigekoret medvirker.
Der er gratis at være med i koret, og ud over at korsang er både sjovt, udfordrende og lærerigt er det altså også særdeles sundt. Så velmødt til alle, der har lyst til at få del i korsangens gavnlige virkning. Den eneste kendte bivirkning ved korsang er, at det kan udvikle afhængighed,- af korsang!
Der er tilmelding til Aarestrup-Haverslev pigekor og mere info ved henvendelse til organist Anette Kjær.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler