lørdag, juni 22, 2024

Fortælleaften trak fulde huse

Tidligere børnehaveklasseleder fra Sortebakkeskolen, Bodil Thy, ses her fortælle om sine 40 år i børnehaveklassen til det propfyldte lokale.
Tidligere børnehaveklasseleder fra Sortebakkeskolen, Bodil Thy, ses her fortælle om sine 40 år i børnehaveklassen til det propfyldte lokale.

Bestyrelsen for Boldrup Museumsforening fik sved på panden, da der torsdag aften var fortælleaften på Boldrup Museum. Det væltede ind med mennesker på det lille museum, så alt hvad der var af borde og stole blev fundet frem for at skaffe siddepladser til de mange gæster.

Fortælleaftenen var arrangeret i anledning af, at museumsforeningens nye årsskrift, Folk Fortæller’ nu er på gaden. Deltagerne til torsdagens arrangement kunne således høre nogle af bidragsyderne uddybe deres fortællingerne. Fortællerne havde alle tilknytning til området, og mange af gæsterne var da også personer, som i forvejen kendte enten fortælleren eller det lokalområdet, der blev berettet om. Så for mange var der tale om glædelige gensyn med mennesker, de ikke havde set i mange år.

– Pyha, så mange gæsterne havde vi nu ikke turdet håbe på. Vi fik lige pludselig travlt med at finde mere kage frem, og det kan da godt være vi skal til at have investeret i flere stole til næste år. Men det er utroligt dejligt at mærke den store interesse, der er for lokalhistorien, fortæller en svedig museumsforeningsformand, Bjarne Hansen, Kgs. Tisted.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler