torsdag, maj 23, 2024

Besøg på Volstrup Hovedgård

Der var lagt op til politisk debat og en snak om EU, da Europabevægelsen i Region Nordjylland torsdag aften den 29. september 2016 gæstede Volstrup Skind & Pels og Volstrup Golfcenter.
Stedets ejere, Erik Ugilt Hansen og sønnen Jeppe Ugilt Hansen bød velkommen og viste rundt på virksomheden, som de selv betegner som en ”god blandet landhandel”. De ca. 35 besøgende fra Europabevægelsen startede med at se stedets indendørs golfcenter, herefter fiskesøen, maskinhuset med plæneklippere, ferielejligheder og til sidst minkfarmen med 35.000 mink. Gæsterne var imponeret over den handlekraft, ordentlighed og foretagsomhed, som virksomheden emmer af og spurgte livligt ind til produktionen og driften.
Efterfølgende var der lagt op til politisk debat. Europabevægelsen havde inviteret Himmerlandskredsens nye folketingskandidat for Venstre, Marie Bjerre til at fortælle om EU og Regeringens initiativer for at skabe vækst. Marie Bjerre er advokat i Aalborg og har tidligere arbejdet for Venstre på både Christiansborg og i Europa-Parlamentet i Bruxelles.
Jeppe Ugilt Hansen, der udover at være medejer af Volstrup Hovedgård også er byrådsmedlem i Rebild Kommune, fortalte om EU i forhold til kommunen, og efterfølgende krydsede de to politikere klinger om EU-politik og med masser af spørgsmål og debat fra de mange deltagere fra Europabevægelsen.
Tidligere formand for folketinget, Christian Mejdahl var også blandt deltagerne og svarede blandt andet på spørgsmål omkring Østudvidelse.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler