onsdag, maj 29, 2024

Medarbejdernes dag på Sortebakkeskolen

5. oktober er traditionen tro ”Lærerens Dag” på landets folkeskoler.

Dagen er dog på Sortebakkeskolen ændret til ”Personalets Dag”, da ALLE medarbejdere er med til at få skolen til at fungere og gøre hverdagen bedst muligt for eleverne. Da personalet mødte ind, var den sædvanlige bordopstilling i personalerummet ændret til små tema-hyggeborde. Der var mulighed for at sætte sig sammen med ”Spillefuglene”, hvor der var lagt mange forskellige spil frem, ”Læsehestene”, hvor de kunne fornøje sig med en masse bøger på bordet, ”Musik-elskerne” som havde mange forskellige instrumenter til deres rådighed, ”De kreative”, som havde garn, kastanjer, karton, papir, sakse og andet at hygge med, og endelig var der ”Slikmundene”, som selvfølgelig havde fået slik på bordet. Det gave en masse god og sjov snak, hvor personalet sad sammen på kryds og tværs af fag og afdelinger. Til frokost var der stillet dejlig stor buffet an, som alle nød til fulde.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler