tirsdag, juni 25, 2024

Pensionister på løvfaldstur til Randers

her-et-billede-fra-foedeafdelingen-som-den-tog-sig-ud-for-et-par-generationer-sidenEfterårsløvet falder, og Nørager Pensionistforening har været på den årlige løvfaldstur, som i år gik til Randers.

Første stop var Sygehusmuseet, som ligger i forbindelse med Centralsygehuset. Det er indrettet i kælderen og viser mange af de redskaber, som har været anvendt gennem tiden på sygehuset. Der er 21 forskellige rum med hver sit emne, så der var nok at se på, og det gav minder fra ”gamle dage”.
Derefter gik turen til GAIA-museet, der viser Outsider-kunst, som både kommer fra ind- og udland. Dertil kommer, at der er mange forskellige værksteder, som dagligt benyttes af mennesker med særlige behov. Det var spændende at høre om arbejdet og de resultater, man får ud af det. Inden afgang var der en dejlig frokost i museets café.
Sidste besøg på turen gik til Fussingø, hvor vi fik fortalt spændende ting fra middelalderen og frem til nutiden. Der var rundvisning både på slottet og i avlsbygningerne, og så var der et rigtigt dejligt stykke kage til eftermiddagskaffen.
Traditionelt sluttede dagen med en dejlig middag på Nørager Kro.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler