torsdag, juni 13, 2024

Samarbejde mellem Haverslev-Ravnkilde og Sortebakkeskolens 6. klasses elever

Det er tradition for, at eleverne fra Haverslev-Ravnkilde og Sortebakkeskolen mødes nogle gange i løbet af 6. klasse, så de kan lære hinanden bedre at kende inden de skal gå i klasse sammen i 7. klasse på Sortebakkeskolen.

Torsdag den 6. oktober var første gang i år, de mødtes, og temaet for besøget var “samarbejde og fællesskab”, og der blev leget mange sociale lege, hvor der blev grinet og knyttet venskaber i mellem og under aktiviteterne. Eleverne fik f.eks. i grupper til opgave, at stå på en presenning og folde den sammen, mens hele gruppen står ovenpå, de skulle fylde vand i en flaske, der blev holdt oppe af snore, de skulle koordinere og samarbejde om at få en bold til at trille mellem hele holdets ben osv.
Eleverne gik til opgaverne med stor ildhu og de morede sig tydeligt.
Til frokost fik de alle gratis skolemad, og det vakte stor glæde.
6. årgang ser allerede nu frem til endnu flere besøg af 6. årgang fra HAV/RAV

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler