Anne Lund

Værdig behandling af ældre og handicappede
Harmoniske lokalsamfund
Børnene er vores fremtid

Jeg hedder Anne. Jeg er 47 år og stiller op for Den Sociale Fællesliste i Rebild Kommune. Jeg er enlig mor til to og arbejder med HR i Kriminalforsorgen. Jeg har boet i Nørager de sidste 7 år og har været aktiv både i foreningsarbejde omkring den tidligere Brugs og senest med integrationsarbejde. Det er vigtigt at værne om vores lokalsamfund og arbejde sammen om, både at bevare vore værdier og samtidig at følge med og rumme de forandringer, der sker i en verden i udvikling. Sammen når vi længst
Som tidligere plejeforældre og nu mor til en psykisk handicappet kender jeg til arbejdet med og for børn med udfordringer og vil arbejde for at Rebild Kommune sætter det gode eksempel og viser vejen.