Gitte Meldgaard Jensen

Jeg hedder Gitte Meldgaard Jensen.

Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder på en døgninstitution for voksne med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse i Hobro. Jeg bor på en gård i St. Brøndum, sammen med min mand Jens. Vi har to børn, som begge er flyttet hjemmefra. I min fritid er jeg aktiv spejder, er formand i bestyrelsen for Lilleskolen For Voksne i Nordjylland, Domsmand og nu en del af Hjertestopordningen i Blenstrup og omegn.
Mine mærkesager:
Handicappolitik: Jeg vil gøre alt for, at borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelser, familier med handicappede børn og unge, får en tryg hverdag i Rebild kommune. At de tilbydes bolig og beskæftigelse med ligesindede i vores kommune. At alle får de hjælpemidler de har behov for. At sagsbehandlingstiden gøres så kort som muligt og at der altid svares på de mails der kommer ind.
Jeg ved som socialpædagog hvor mange led man skal igennem, blot for en ganske lille ting og det trætter. Forældre skal have overskud til at kunne klare barnet og ikke til at klare en kamp med systemet.
Socialpolitik: Vi må skabe nogle rammer og miljøer, for børn og unge i Rebild kommune, der gør, at de får et sundt fritidsliv og dermed føler sig som en del af noget positivt.
Jeg går stærkt ind for at beholde dagplejerne i Rebild kommune. Det er bedre for børnene, for kommunens økonomi og for forældrene, der undgår lang kørsel med børn.
Foreningsliv: Vi skal altid bibeholde og udvikle en frivillig skare i vores kommunes foreningsliv. Det kræver at vi giver dem nogle positive oplevelser, at vi udvikler dem via kurser og at vi tager dem alvorligt og anerkender det de går og gør.
De små bysamfund: Her skal der ses på skoledistrikterne, jeg mener de er forældede og slet ikke hænger sammen med de få busforbindelser der er tilbage. Vi har frit skolevalg, men mangel af busser i de små bysamfund, gør at praksis ikke er sådan. Vi skal alle have mobildækning i Rebild kommune.
De bløde værdier skal også prioriteres i Rebild Kommune