Henrik Bundgaard

Jeg hedder Henrik Bundgaard.

Jeg er 53 år gammel, født og opvokset i Bælum, hvor jeg også er bosat sammen med min kæreste Louise. Til daglig arbejder jeg som sælger hos Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen i Hadsund. I fritiden er jeg meget lokalt engageret som formand for Bælum-Solbjerg IF og som medlem af Lokalrådet i Bælum. Jeg var også en del af arbejdsgruppen omkring Bælum Butikshus, mens kapitalen blev rejst og frem til den stiftende generalforsamling. Så jeg tør godt betegne mig selv som en lokal ildsjæl, der samtidig er meget social, og derfor tager del i stort set alt, hvad der rører sig i lokalområdet!
Jeg er ”politisk debutant” i forbindelse med Kommunalvalget 2017, og det er et meget klart og bevidst valg, at jeg stiller op for Den Sociale Fællesliste Rebild, som er en partipolitisk uafhængig liste. Det har altid været min holdning, at kommunalpolitik ikke må styres af partifarver – jeg har tit krummet tæer over lokale politikere, som har måttet stemme imod deres egen by og lokalområde, fordi de har været bundet af landspolitik og deres parti på Christiansborg, og dét bliver med garanti ikke anderledes i fremtiden!
Jeg har stor respekt for Den Sociale Fællesliste Rebild, ikke mindst pga. de resultater, som listen har opnået i den 4-årige periode i det siddende byråd. Den Sociale Fællesliste Rebild har i dén grad bevist, at man er en partipolitisk uafhængig liste – ikke kun af navn, men så sandelig også af gavn! I praksis har listen stemt suverænt flest sager ”hjem”, og aldrig skelet til, om det er sket sammen med røde, grønne eller blå! Ingen sag har været for lille, og ingen sag har været for stor – sagerne er blot blevet løst én efter én med energi, vilje, sjæl og gåpåmod, og resultaterne taler for sig selv! Dét glæder jeg mig til at blive en del af!
Jeg vil naturligvis have stort fokus på Bælum-Solbjerg området og de mindre byer omkring os – men bestemt også på resten af den østlige del af Rebild Kommune! Vækst, aktivitet og udvikling skal vægtes højt i yderområderne af vores kommune – det skal være attraktivt både at drive erhverv og bosætte sig! Børn og unge er vores fremtid, og de vil altid have en særlig plads i min prioritering – vi skal fastholde en optimal skolestruktur og til stadighed sikre et stort udbud af spændende og attraktive fritidsinteresser! Sidstnævnte er jeg heldigvis med til at kunne påvirke via mit arbejde i både Bælum-Solbjerg IF og Lokalrådet – i idrætsforeningen prioriterer vi gode faciliteter højt, senest vores kommende nye kunstgræsbane til gavn for hele Østhimmerland, mens vi i Lokalrådet løbende drøfter en række nye tilbud til de unge mennesker, som måske ikke lige er tiltrukket af sport!