Mads Madsen

Mit navn er Mads Madsen. Jeg er 50 år gammel, gift og har 2 piger.

Jeg bor på et nedlagt landbrug udenfor Øster Hornum. Jeg er uddannet som elektriker, men fungerer på nuværende tidspunkt som serviceleder. Jeg har 20 års erfaring som tillidsmand og 15 års erfaring i bestyrelsesarbejde. I min fritid kan jeg godt lide at løbe og cykle, samt gå på jagt.
Som jeres repræsentant i Rebild Kommunes byråd er min ambition først og fremmest at være jeres tillidsmand. Dette betyder, at jeg vil sikre JER og JERES nærområde ved blandt andet at kæmpe for flere byggegrunde i landsbyerne, flere cykelstier og videreførelse af bybusserne fra Aalborg.
Dertil vil jeg kæmpe for, at alle vil blive behandlet med omsorg og værdighed i alle stadier af deres liv, hvilket blandt andet kan ske igennem investeringer i idrætten til glæde for store og små.
For at sikre den mest velfungerende kommune for borgerne, vil jeg kæmpe for, at centraliseringen, bureaukratiet og embedsmandsvældet begrænses til det absolutte minimum, for på den måde at sikre, at borgerne vil blive behandlet som mennesker fremfor sager.
Desuden er det en nødvendighed, at brevene fra kommunen i højere grad skrives i et ’menneskesprog’, så at gennemsigtigheden optimeres.
Bedre infrastruktur
Alle skal behandles med omsorg og værdighed
Borgernes tillidsmand