onsdag, juni 19, 2024

LÆSERBREV: Nytårsløjer kontra Hærværk

laeserbrev_logoAt vågne nytårsmorgen med forvisningen om at skulle en tur rundt i Rørbæk for at se hvor fantasifulde nytårsløjer der var udført i løbet af natten.
Allerede fra vores stuevindue kunne vi se de første løjer, et juletræ i en flagstang og en havestol i en anden flagstang.
Men ak – glæden blev kortvarig. Da vi kom ud til vores bil, var der en eller flere personer som havde forsøgt at brække det venstre sidespejl af bilen. Bilen stod i vores indkørsel cirka 10 meter fra vejen og i halvmørke, medens en anden bil, som ligeledes stod inde på vores grund, ikke havde lidt overlast, da den var oplyst af gadelampen. Vi må derfor opfatte det skete som direkte og overlagt hærværk og ikke som en impulsiv handling.
En morgen som skulle være blevet til en dejlig og hyggelig første dag idet nye år, blev i stedet for en ødelagt dag, der udløste en regning på flere tusinde kroner. Vi synes det er mange penge at skulle af med på grund af en eller fleres misforståede opfattelse af hvad nytårsløjer går ud på.

Med venlig hilsen
Marianne og
Claus Larsen
Rørbæk

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler