onsdag, maj 29, 2024

Sundhed og velvære

Det er nu nytårsløfterne er ved at være svære at holde.

Det er den kolde og mørke årstid, det gør det hele lidt svære. Selvom solen ca. er tiltaget med 2 timer, så er der stadig mørkt om morgenen, og det bliver tidligt mørkt igen. Arbejder du i den ”almindelige” arbejdstid, så når du måske slet ikke at opleve sollyset imens du har fri i løbet af ugen. Meteorologerne lover os i denne uge temperaturer ned til -10 grader, og mulighed for sne enkelte steder i landet. så ikke nok med at der er mørkt, nu får vi også frost grader og snevejr…
Man må godt have lidt ondt af sig selv.
Så er det man har brug for forkælelse. Her på siden er der rigelig mulighed for at forkæle sig selv lidt, zoneterapi, fodterapi, fysioterapi eller måske lidt hjælp i det daglige. Tag fat i de dygtige folk og få hjælp til at holde dine nytårløfter og komme nemmere og gladere igennem den mørke tid.

BLC-554A

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler