onsdag, juni 19, 2024

Velbesøgt åbningsreception

2 der var gang i grillen

Fredag den 3. februar 2017, holdt Jonas og Tobias Johansen åbningsreception for Deres nye virksomhed Suldrup Auto
Der var kæmpeinteresse. Mere end 200 gæster kom og hilste på på dagen.
Der var mange tidligere kunder fra Suldrup Auto, som kikkede forbi for at hilse på Jonas og Tobias og samtidig sikre sig at Deres sommerdæk stadig var på adressen og naturligvis var de det, så der var slet ikke grund til bekymring.
Dagen startede med, at den store hoppeborg foran værkstedet blev pustet op, imedens pølserne blev varmet, så der var pølse med brød til alle gæster, der også kunne nyde en øl eller en vand. De mange gæster havde gaver med til Jonas og Tobias i et sådant omfang, at det helt slog benene væk under de to nye firmaejere. Foruden hoppeborgen var der friske popcorn og Jutlander Bank havde Slushice med til børnene
Mange af vores tidligere kolleger kom for at ønske os god vind. Hver enkel hilsen varmede langt ind i hjertet, siger Jonas og Tobias med en stemme.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler