mandag, april 15, 2024

Valget faldt på Venstre

jeppe_ugult-hansen_rgb
I al beskedenhed mener jeg faktisk også, at jeg har haft held til at præge en lang række sager i den retning, jeg stilede efter udtaler Jeppe Ugilt.

Der er blevet tænkt en del over fremtiden de seneste par måneder hos Jeppe Ugilt på Volstrup.

Skal der stadig bruges tid på lokalpolitik og i så fald for hvilket parti? Svaret på første spørgsmål blev et ja, hvis vælgerne ellers bakker op – og valget er faldet på Venstre.

Politik er spændende
”Jeg synes, det har været spændende at stifte bekendtskab med kommunalpolitik, og i al beskedenhed mener jeg faktisk også, at jeg har haft held til at præge en lang række sager i den retning, jeg stilede efter, da jeg valgte at gå ind i politik. Samtidig må jeg også erkende, at politik er tungt, langsommeligt og til tider alt for bureaukratisk, hvilket godt kan slide indimellem. Men jeg synes, det positive har overskygget det negative – og jeg vil gerne være med til fortsat at arbejde for at skabe liv, vækst og udvikling i hele Rebild Kommune”, lyder det fra Jeppe Ugilt Hansen.
Ved seneste valg stillede Jeppe Ugilt op for Oplandslisten, men meldte sig ud kort efter valget og har været løsgænger siden. Nu skal han så vænne sig til at være en del af et parti.

Fint at være
løsgænger
”Jeg har egentlig altid haft det godt med ikke at være medlem af et parti, og det har været en svær overvindelse at skulle melde sig ind i et, da du så pr. automatik får et eller andet stempel klistret på dig. Jeg har dog vurderet, at i mit fremtidige politiske arbejde vil der være betydelige fordele ved at blive en del af en større gruppe og et fællesskab.”
Og efter grundige overvejelser faldt valget altså på Venstre, som virker som det bedste match.

Ikke enig i alt
”Der er vel to til tre partier i Danmark, som jeg alle er cirka 80% enige med, og så har jeg selvfølgelig kigget på en lang række andre parametre. Jeg har haft et godt samarbejde med hele byrådet, men samlet set er jeg kommet frem til, at Venstre er det bedste match. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse, og med de samtaler jeg har haft med flere i Venstre, tror jeg på, at vi går en spændende fremtid i møde med et godt og stærkt hold til kommunalvalget i november.
Rent praktisk tilslutter Jeppe Ugilt sig Venstres byrådsgruppe fra dags dato. Opstillingen til kommunalvalget skal officielt ske på Venstres opstillingsmøde.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler