onsdag, april 17, 2024

Jordemoder konsultation til Nørager

sundhedshus
Sundhedshuset i Nørager huser nu også en jordmoder.

Fra den 1. marts i år får gravide fra den sydlige del af Himmerland lettere adgang til at konsultere en jordemoder.

Region Nordjylland har nemlig netop indgået en aftale med Nørager Sundhedshus om at etablere en jordemoderkonsultation her.
Placeringen af jordemoderkonsultationen kommer på baggrund af, at Regionen gennem presseomtalen af sundhedshusets indvielse for nylig er blevet opmærksom på sundhedshusets eksistens, fortæller byrådsmedlem Jeppe Ugilt Hansen, der er en af ejerne bag sundhedshuset, og som har forhandlet aftalen på plads.
Nørager Sundhedshus var ellers fuldt udnyttet allerede fra dets start, men tandlæge Andreas Simonsen har indvilget i, at et af de lokaler, som han egentligt havde med i sit lejemål, nu anvendes af Region Nordjylland til jordemoderkonsultationen, og at Regionen benytter hans foyer og venteværelse. ”Det er godt for os alle, at der er mest muligt liv i det nye hus, og at vi alle arbejder sammen om at skabe de bedste forhold for vore patienter,” siger Andreas Simonsen.
Ikke blot sundhedshusets ejere og de forskellige aktører, men især også byens og egnens befolkning kan glæde sig over resultatet af det initiativ, som kreative lokale borgere tog, da de købte og ombyggede den tidligere bankbygning. Det var som bekendt Johnni Kristensen, Jens Jacob Jensen og Johnny Ibsen fra Nørager samt Jeppe og Erik Ugilt Hansen fra Volstrup.
”Den nye jordemoderkonsultation er et eksempel på, at et udviklingsinitiativ ofte fører ny udvikling med sig,” siger Jeppe Ugilt Hansen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler